Smile!

It makes people wonder what you’re up to….

Hallo

Ik ben Joke, geboren in Maaseik, opgegroeid in Heppen (Leopoldsburg) en nu woon ik in Ham.

Na een lange loopbaan in een reeks administratieve functies, besloot ik in 2010 dat het misschien een goed idee was om een opleiding DTP te volgen.

De reden waarom ik mijn diploma IT behaalde, was omdat ik graag met de computer werkte. (nog steeds, trouwens) Ik zat dagelijks boekjes en uitnodigingen te maken voor de jeugdbeweging. Een logische stap leek me toen een opleiding IT. Wist ik veel… :-)
Het creatieve zat wel in me, maar van tekenen of kunst had ik geen kaas gegeten. Dus een grafische richting? Nee, dat is niets voor mij! In 2010 durfde ik die stap echter wel te zetten. Ik zou bij de VDAB een opleiding DTP gaan volgen!

Print & web design

Op 18 december 2012 kreeg ik te horen dat mijn werkgever de boeken zou neerleggen. De logische volgende stap leek me toen om een extra opleiding web design te volgen. 22 januari 2013 was voor mij een aangename dag. Ik probeerde namelijk toegelaten te worden op de opleiding webdesign van cvo Heusden-Zolder. Een opleiding voor werkzoekenden. En tot mijn grote verbazing kreeg ik vrijwel meteen het verlossende antwoord: “Voor het geval dat je het nog niet door had: jij mag dus bij ons aan de opleiding beginnen. Tot over drie weken.”

De opleiding werd voltooid en vervolmaakt met een stage bij sanmax. Maar omwille van economische redenen ben ik ook nu weer verplicht om mijn heil elders te vinden. Heeft u plaats voor mij in uw team? Aarzel dan niet om me te contacteren.

Kennis

Design

InDesign

PhotoShop

Illustrator

Adobe DPS

DreamWeaver

FireWorks